Disclaimer - Copyright - Trademarks

judge.jpg (10327 bytes)

copyright.jpg (2942 bytes)  

tradem.jpg (3279 bytes)

 

Nederlands

English

chroom2.jpg (6807 bytes)

Mercedes Benz ģ is een geregistreerd handelsmerk van Daimler - Chrysler AG. De Mercedes STER is een geregistreerd handelsmerk van Daimler - Chrysler AG.

Het voeren van de naam "Mercedes Benz . (…) Club" is uitsluitend toegestaan aan verenigingen aangesloten zijn bij de Daimler Chrysler erkende "Mercedes Benz Classic Club International GmbH."

Deze site wordt niet officieel gesteund door Daimler - Chrysler AG, Mercedes Benz en de Mercedes Benz Veteranen Club Nederland.

De samenstellers hebben geen enkele commerciŽle binding met de beschreven leveranciers en aanbevolen Links.

Deze site is opgezet als informatiepunt voor liefhebbers van klassieke Mercedes Benz automobielen. De informatie op deze site mag uitsluitend gebruikt worden voor privť-doeleinden als aankoop beslissing, restauratie en onderhoud van uw eigen Mercedes Benz klassieker.

De informatie op deze site mag NIET gebruikt worden voor commerciŽle doeleinden.

De inhoud van deze site is met de groots mogelijke zorg samengesteld, de auteur(s) / webmaster zijn echter niet verantwoordelijk voor gevolgen bij gebruiken van de aangeboden informatie.

Alle pagina's, teksten, foto's en tekeningen vallen onder auteursrecht van de vermelde auteur. Het kopiŽren en/of publiceren van artikelen of gedeeltes daaruit mag alleen met toestemming van de auteur en met bronvermelding.

Deze pagina is ge-update op 07 november 2018.

Copyright © 1999 / 2020 TBr